Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 20. toukokuuta 2010

Voi juusto!


Keskiviikkona päivystelin Turren kanssa parvekkeella sillä välin kun muu lauma teki töitä. Ponnarin kotiutuessa lähdimme ulkoilemaan mittarin näyttäessä vaivaiset 30 astetta plussaa. Meno oli tosi tosi TOSI rauhallista ja käytin kaikki varjoisat paikat lepotaukoihin. Ponnari taas käytti kaikki lepotauot furminointiin ja melkoiset kasat sitä karvaa irtoaa edelleen. Jospa minusta tuleekin ihan kokonaan karvaton nakupelle?
Kotona harjoiteltiin taas hiukan kärsivällisyyttä ja paikalla pysymistä. Ponnari pisti meitsin maate ja laittoi lattialle tassujen eteen siivun juustoa. Minun piti pysyä paikallani ja juuston koskemattomana kun Ponnari jätti meidät keskenämme. Onnistuihan se, kuolalammikko lattialla oli melkoinen Ponnarin palatessa mutta juusto ja meitsi oltiin siinä mihin meidät oli jätetty. Palkaksi sain noukkia makoisan juuston lattialta. SLURPS!
Parta tuli ajoissa kotiin ja iltaulkoilulle saimme Ponnarin mukaan. Kävimme pellolla mutta en saanut juosta vapaana :( Hihnakäyttäytyminen oli sen verran huonoa että tyypit katsoivat parhaaksi pitää minut tiukasti hallittavissa, pellolla kun oli melkoinen parvi lintuja ja muutama pupujussikin siellä loikki. Olisi voinut iskeä kiusaus hiukan jahdata pitkäkorvia tai tirpusia...

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Titon uusi harrastus on jahdata hyttysiä jotka pörrää veden pinnassa :) Hyvä ettei sukellettu uppeluksiin eilen kun Tito säntäsi hyttysen perään veteen, eikä arvannut kuinka nopeasti vesi syvenee :) Tässä voisi olla uusi harrastus myös Untsille ? :)

Unknown kirjoitti...

Kuinkas sattuikaan, eilen iltalenkillä jahdattiin hyttysiä ;) Tosin ilmasta kun vettä ei ollut lähellä... Tito on hassu poju :)