Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Sotta ja pytty


Otsikossa on meitsin ja Parran kutsumanimet, ainakin jos Ponnaria on uskominen :)
Herra Ylikurttula on hyvin hyvin iloinen ja tyytyväinen. Ponnarilla oli lauantai ja sunnuntai vapaa niin kuin valtaosalla ihmisistä on. Parrallapa olikin maanantai ja tiistai vapaa eli meitsin yksinoloaika on kauniin pyöreä nolla jo neljän päivän ajalta. Me likes!
Puuron ja hedelmä- sekä vihannessoseen popsiminen sujuu kuin vanhalta tekijältä, tosin syönnistä aiheutuva sotku on aika hurja. Taidan joutua kylppäriin ruokailemaan jos ei tavat tästä parane : )
Ihmeiden aika ei muuten ohi, Ponnari toi tiistaina töistä tullessaan korjatun sadetakkini suutarilta. Ja hyvä niin, nyt on hiukan ukkostanut ja sadellut vettä, lämpöasteet eivät silti ole tainneet käydä paljonkaan alle 25 asteen. Lämpöä piisaa, samoin läähätystä :)
Kävelytreffejä Open kanssa on puuhattu jo muutama viikko, aina vaan tulee jokin este. Tylsää. Jospa ensi viikolla universumin kaikki palikat olisivat suosiollisessa asennossa ja treffit vihdoin onnistuisivat. Opella on varmasti jo ihan kamala ikävä meitsiä ja meitsin kokonaisvaltaisia pusuja :)
Punkkien välttämiseksi pitäisi varmaan alkaa tehdä jotain, onkos suosituksia? Viime kesänä meitsillä oli sellainen panta josta irtosi turkkiin jotain juttua, mutta se on hiukan huono kun pesu vie mönjät mukanaan. Tosin viime kesänä säästyin punkeilta, mutta kun kiven heiton päässä on tuo meri ja heinikossakin on kiva maata, niin joku suojaus kai pitäisi olla..

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Meillä oli eilen Petulla korvan vieressä punkki !!! onneksi herra älysi itse kieriskellä lattialla ja hangata naamaansa että tajusin että jotain on vialla. Oltiin lenkiin päätteeksi varmaan 10 min. kahlailemassa meren rannassa, heti tarras punkki kiinni :( Ajattelin pistää ne punkkitipat niskaan viikonloppuna, sitä pantaa en ole edes koskaan kokeillut koirille. Kun ne leikkii ja riekkuu keskenään niin mietin että siitä voi irrota sitä myrkkyä, no thank you!

Sanna kirjoitti...

Suosittelemme Bayvanticin käyttöä. Tulee samalla myös suojaa hyttysiä vastaan. Ainoa punkkiaineista, joissa myös tämä ominaisuus:) Ei ehkä halvin vaihtoehto näin suurilla koirilla, mutta ainakin meidän käytössä paras.
Sanna & Remarkabull koiruudet

Unto kirjoitti...

Arvattiin että kannattaa kysellä kun täällä käy fiksuja ja tietäväisiä ihmisiä. Kuulostaa hyvältä tuo Bayvantic jos suojaa hyttysiltäkin. Kiitos kaunis, täällä lähdetään apteekkiin :)

Rea kirjoitti...

Hei meillä sottapytty Tara syö kylppäriss ja myöskin juo siellä :)
En jaksa aina siivota parketteja sen jäljiltä

Nipo-ope kirjoitti...

VOi Unto-kultaseni. Ope on ensi viikon Englannissa... Ja seuraavan tiistain Särkänniemessä, mutta onneksi kohta alkaa ainakin täällä loma, ehkä sitten nähdään. Ja suukotellaan.