Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Unto goes rullakebab


Lauantaina hengailin aamupäivän yksikseni kotona kunnes Ponnari palasi kyliltä kotiin. Puuhastelimme hiukan juttuja, lähinnä paikalla makaamista ja sen juuston rauhaan jättämistä. Kun Parta tuli kotiin, lähdimme ulos vesisateeseen ja sen jälkeen lyhyelle autoretkelle. Autoretken jälkeen jouduin suihkuun ja kuivaukseen, sitten oli vuorossa ruokaa ja tirsat. Olimme Parran kanssa molemmat hiukan unisia joten Ponnari sai tehdä töitä houkutellakseen meitsin iltalenkille. Sade oli onneksi loppunut ja ilma oli ihanan raikas. Vetäisimme hiukan pidemmän reitin ja Ponnari bongaili nokkosia. Juu, nokkosia meitsille vaan syötetään :)
Kotona vetäisin vielä hirveät iltahepulit ja menin kuin tuulispää ees ja taas. Hepulien lopuksi otin vauhtia eteisestä, menin kesken juoksun makaamaan ja liu'uin pitkin lattiaa kohti mattoa. Matto nousi reunastaan tassujen alla ja tulos oli se, että olin maton alla koko koira. Aika taitavaa vai mitä? Olin kuin jättiläisen rullakebab mattoon käärittynä :)
Ai niin Parralla alkoi loma. JEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Ei kommentteja: