Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 11. toukokuuta 2010

sUnNuNtAi


No men då, näyttäisi siltä että suosikkipäiväni on sunnuntai.
Sunnuntaina minua kävi katsomassa tyttö-Kaitsu. En ole nähnyt Kaitsua aikoihin ja riemullani ei ollutkaan sunnuntaina rajoja! Sain tuliaisiksi häränhäntiä mutta en malttanut syödä niitä Kaitsun ollessa meillä, keskityin mieluummin rapsutuksiin. Kaitsu makoili kanssani pöydän alla, antoi meitsin tunkea syliin, nojailla jalkoihin, pestä korvat ja pussailla. Ihan täydellistä. Taisin saada lisänimen pusumaatti ja täytyy sanoa, että ihan ansaitusti :)
Välillä oli pakko lepäillä ja viilennellä tunteita parvekkeella mutta kun Kaitsu puhui minusta, tahditin juttua paukuttamalla häntää lattiaan :)
Kävimme saattamassa Kaitsun linja-autolle ja ihan suruissani jäin tuijottamaan loittonevaa bussia. Miksi ihmisten pitää aina lähteä kotiin?
Huoh!
Kaihoisien jäähyväisten jälkeen menimme happihypylle metsään ja siitähän mieli virkistyi. Kotona huitaisin ruuat nassuun ja sitten maltoin käydä Kaitsun tuoman hännän kimppuun. On se häntä vaan maukasta!

Ei kommentteja: