Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Just call me Daddy Cool


Niin, meitsi on 10 pienen tyypin daddy. Pikkuiset syntyivät 5.5. ja ovatkin jo viikon vanhoja! Syntyivät ihanat samana päivänä kuin Ponnarin veljenpoika, eipä pääse jälkikasvun synttärit unohtumaan :)
Kuvassa siis pienten äiti, Game Keepers Magic Touch eli Zegra ja 10 ihanuutta jotka saimme aikaan.
Meitsi on ihan rinta rottingilla!

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

SUURET ONNITTELUT jälkikasvun johdosta !!!! Nyt pitää Untsin muistaa käyttäytyä ja olla esimerkillinen RAUHALLINEN malli-isä :):):)

Rea kirjoitti...

Onnea tuoreelle isukille :)
Söpöläisiä on jälkikasvu niin kuin isikin :O)

Sanna kirjoitti...

Onnittelut isälle:)
T: Sanna & pentujen ylpeä eno Herra Topelius
www.remarkabull.net

Unto kirjoitti...

Ai siistiä, me ollaan Topeliuksen kanssa siis melkein sukua :)

wheelbacks kirjoitti...

Onnea,

Hieno pentue, sietääkin olla rinta rottingilla!

T. Pasi, Liisa ja ruttunaamat