Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 6. toukokuuta 2010

Pölkky ja kanto


Kuvasarjan nimi on: Kun pölkky löysi kannon :)
Oli pakko ihastella jonkun supermajavan metsurointia, meitsi ei kyllä noin paksua puuta saisi järsittyä katki. Ja vielä noin tasaisesti :)
Kelpasi muuten istuskella noin tasaisella tuolilla ja nauttia aurinkoisesta ilmasta. Tervehdin kevättä oikein kunnolla ja kierin kukkien keskellä selälläni. Minkäs kesän lapsi itselleen mahtaa? Kukkien keskelle jäi komeahko bullmastiffin kokoinen painauma :)
Meitsiä on alkanut kiehtoa polkupyöräilevät lapset. Matalia, kohtuullisen kovaa ääntä pitäviä ja nopeasti liikkuvia juttuja voisi helposti erehtyä luulemaan leluiksi. Hiukan kuin niitä luistelijoita joista edellis talvena menin ihan sekaisin. Taas pitää siis harjoitella kärsivällisyyttä, huoh! Ymmärrän toki, että jos pomppaisin kengurun lailla pyörän eteen, jälki saattaisi olla vähemmän kaunista. Noh, jätän asian Parran ja Ponnarin haltuun :)

Ei kommentteja: