Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 7. toukokuuta 2010

Hirmuinen häränhäntä


Torstaina meitsiä hemmoteltiin herkuilla. Ponnari tuli kotiin mukanaan paketti häränhäntiä. SLURPS!
En ole tainnut ikinä rauhoittua niin nopeasti kuin eilen. Menin innoissani lelun kanssa Ponnaria ovelle vastaan ja ehdin heilauttaa häntääni ehkä kahdesti ennen kuin haistoin tuliaiset. Iskin takamukseni salamana maahan ja jäin odottamaan. Odotus palkittiin ja voi jösses että häntä maistui hyvältä. Haju oli kuulemma ihan kamala mutta minuu ei haittaa :)
Hännässä oli pureskeltavaa hetkeksi, ei meitsikään metrin mittaisesta hännästä ihan hetkessä selviydy. Pussissa oli riemukseni 3 häntää, se lupaisi herkkuja jonain muunakin päivänä. JEI!
Minulla on ollut ruokana taas kengurunappuloita tai sitten vedessä on jotain pomppuseerumia. Olen alkanut loikkia sellaisia neliraajapomppuja. Aidan yli pääsee komeasti hyppäämällä vaan suoraan ylöspäin kaikilla tassuilla, samalla tekniikalla pääsee myös sohvalle. Näyttää kuulemma hassulta kun näin iso otus hyppää sen näköisesti kuin pomppisi trampoliinilla. No, meitsi tekee asiat tavallaan.

Ei kommentteja: