Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 22. toukokuuta 2010

Mmmm, lihaa!


Torstaina Parta olikin aamuvuorossa ja meitsi oli pitkästä aikaa yksin kotona työpäivän mitan. Aika kului kuin siivillä, vahdin tapahtumia parvekkeelta Turren kanssa ja otin parit tirsat. Parta toi kotiin tullessaan hirmuisen kokoisen säkin lihaa meitsille,
S L U R P S I S !
Lähdin Parran kanssa ulkoilemaan vaikka hiukan meitsiä huolestutti jättää sellainen määrä lihaa vartioimatta. Kun Turresta ei aina tiedä mitä se keksii, mokoma kolvapää. Onneksi huoli oli turha ja pääsin maistelemaan lihoja puuron kanssa. Nam nam!
Tälläsin itseni sohvalle Parran kanssa katselemaan jääkiekkoa mutta kannustuksestamme huolimatta Leijonat joutuivat taipumaan. Sääli. Jossain kohtaa Ponnarikin kotiutui töistä ja kävi heti meitsin lihojen kimppuun. Tyyppi veteli lihat annospusseihin ja pakkaseen, en siis saakaan syödä lihaa vatsan täydeltä? Tylsää.
Iltalenkillä kävin Ponnarin kanssa ja jahtasin kesän ekoja hyttysiä. Leuat louskuivat kun koitin napata hytynkäisiä kiinni. En minä muuten mutta kun ne pitävät niin ärsyttävää ininää ja pistoskohdat syhyävät inhottavasti.

Ei kommentteja: