Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 3. toukokuuta 2010

Berttapa onkin laittanut tuulemaan!

Muistattekos Viivin ihanan bulldogin Bertan? Tässä muistin virkistykseksi kuva söpöläisestä:

Bertta on ollut Viivin kanssa reissussa ja viikonloppuna tytöstä tuli Montenegron, Makedonian ja Bulgarian aikuisten valio. Bertsukka oli napannut ekan CACIBin valionarttujen kuonojen edestä hienoilla liikeillään. W O W !
Viivillä on mukana myös Saurus, Sanna Vakkilaisen bullmastiffi. Sauruksesta tuli Makedonian ja Bulgarian valio samalla reissulla. Sauruksen voit bongata remarkabullin sivuilta, vaikka klikkaamalla tästä. Tuhannesti onnea molemmille ruttanoille! Melkoisen voitokas reissu tähän mennessä, toivottavasti menestys jatkuu Ukrainassa ensi viikonloppuna.

Ei kommentteja: