Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 3. toukokuuta 2010

BÖÖ!





Arvatkaapas kuka kävi lauantaina katsomassa minua. No Nakkilan Emäntä! Oli melko hyvä viikko sosiaalisten aktiviteettien puolesta, näin Nakkilat, Minskin, Janetskin ja hierojan. Lisää tällaista elämää :) Lauantai ja sunnuntai menivät Parran hoivissa, Ponnari lähti molempina aamuina aikaisin ja tuli kotiin vasta illalla. Mutta mikäs meillä ukkeleilla kaksistaan häärätessä, ei ole ainakaan kukaan koko ajan pyyhkimässä kuolaa pois suupielistä tai seinistä :) Parta ja Ponnari ovat hiukan funtsineet että alkaisin syödä kotiruokaa. Nappuloihin saa olla joka kerta sekoittamassa jotain joukkoon eikä sekään tunnu pitkän päälle fiksulta ratkaisulta. Kotiruoka on varmasti maukkaampaa ja ainakin vähemmän prosessoitua. Katsotaan koska alkaa totuttelu lihaan, vihanneksiin ja Yrjölän puuroon. Kuulostaa herkulliselta, en malta odottaa! Parta on luvannut hommata lihat ja keittää puuron, Ponnarin vastuulle jäävät siis kasvikset, vihannekset, hedelmät ja marjat sekä lisäravinteet. Sluprs, meitsillä aukesi kuolahanat jo pelkästä ajatuksesta : )

Ei kommentteja: