Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 24. huhtikuuta 2010

OHHOH!


Perjantaina maa oli valkoinen aamulenkin aikaan, miten se nyt on mahdollista?
Torstaina iltalenkillä paistoi aurinko ja kevät teki kohinalla tuloaan ja kun silmänsä ummistaa ottaakseen tirsat, niin herätessä maa on valkoinen.
Jo nyt on markkinat, sanon minä.
Perjantaina olin hiukan hurjastelemassa pellolla ja loikkimassa ojan yli. Mennä vilistin tuulispään lailla, mutta muistin välillä pysähtyä katsomaan, että Ponnari taapertaa perässä :) Oja oli aika leveä kun kaikki lumet ovat sulaneet, mutta meitsin pomppuvoima kantoi komeasti yli. Ojan reunat olivat inhan mutaiset ja otinkin pienen kylkiluisun piennarta pitkin, onneksi en liukunut veteen saakka.
Mutakylvyt kyllä kuuleman mukaan kaunistavat, ehkäpä olen sunnuntaina Lahdessa normaalia edustavampi :)
Mutakylvyn jälkeen oli oikean kylvyn vuoro, ei kiva.
Lauantaina jatkoin mutakylpyä jalkahoidon muodossa. Olin taas riekkumassa ojan kulmilla enkä ilmeisesti oppinut perjantaisesta liususta mitään. Nyt selvisin pelkillä mutatassuilla, näytti hiukan siltä kuin meitsillä olisi ollut jaloissa mustat polvisukat :) Nyt on todella tehty kaikki kaunistautumisen osalta sunnuntaita varten :)

Ei kommentteja: