Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Meillä ei tapahdu mitään, ei niin yhtikäs mitään


Täällä on elelty ilman suurempia kommelluksia eikä ole siis paljoa kerrottavaa :(
Meitsille tuli tiistaina hieroja ja vetreytti tätä ukkelia. Hierojan lähdön jälkeen venyttelin itse etutassuja lisää, ettei hierojan tarvitse ensi kerralla sanoa kuinka etutassuissa on kireyttä :)
Iltasella rämmittiin Ponnarin kanssa metsässä ja puutöiksihän sekin reissu meni. Meitsistä ei saa puunhalajaa ei sitten millään..

Ei kommentteja: