Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Metsurikoira

Ponnari lauloi eilen meitsille SIGin ikivanhaa biisiä Metsurin koira. Tästä innoittuneena olin eilen metsässä ihan jyrsijä ja rouskuttelin maassa makaavia puita ja oksia sen tuhannen silpuksi. Pääsin eilen Ponnarin kanssa kahdella lenkillä metsään, jee! Metsässä oli lunta enää paikka paikoin, muuten maa oli mutaisen märkää ja liukasta. Ihan parhautta siis :)
Ryskin menemään metsässä niin, että kuulostin laumalta riehaantuneita hippopotamuksia. Mutta voi pojat että oli kivaa! Tosin yksi tällipaju läpsäisi taas Tenhoa ja Turoa kipeästi ja kostettavahan se oli. Pojat meitsin ja meitsi poikien puolesta, olemme varsinaisia Musketöörejä :) Paju sai tuntea hampaani rungossaan kipeästi, jättääpähän meitsin pojat rauhaan vastaisuudessa.
Metsuroinnin lisäksi harrastin metsässä estehyppelyä, loikin kaatuneiden puiden yli innoissani, monien runkojen yli monta kertaa kun piti odotella Ponnaria. Yhdenkin rungon kanssa piti tehdä hiukan hommia kun hyppäsin ensin yli ja sitten eri kohdasta takaisin. No remmi tietenkin sotkeutui oksiin mutta onneksi olen omatoiminen, eikä Ponnarin tarvinnut selvitellä aiheuttamaani sotkua. Järsin rungosta hihnan sotkeneet oksat pois. Helppoa kun sen osaa. Harrastin myös trapetsitaiteilua yhden kaatuneen puun rungolla. Sepäs olikin aika haastava laji eikä märkä puu ainakaan helpottanut asiaa. Trapetsikoira ei siis ole meitsin tuleva ammatti.
Metsässä riehuminen vapautti energiatasoni kattoon ja olin Parran kotiutuessa vielä ihan tärppästikkelinä ja pompin pitkin sohvaa. Taisin saada kengururuokaa iltapalaksi :)

2 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Alkaa olla sua Umppis jo kova ikävä kun ei olla vähään aikaan nähty......:( Toivottavasti Tenho ja Turo ovat jo kunnossa ..keleen paju ja sen terävät oksanrepaleet. Terkkuja ja haleja. Jag gillar om dej!

Riikka kirjoitti...

Niin tuttua nuo metsurinhommat. Mua hirvittää aina että keppi tökkää kurkkuun, kun niiden kanssa pitää pelata. Kerran Titolla tökkäs poskeen, sinne tuli tosi syvä reikä. Joten olkaa varovaisia metsurin hommissa :)