Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pienet tassut sanoo tömp tömp tömp


Meitsistä on muuten tullut isovelipuoli! Melkoinen sanahirviö mutta siitä viis, tärkeintä ovat pentuset. Meitsin äiti, ihanainen Muffin sai tiistaina 6 pentua, epäilemättä toinen toistaan kauniimpia ja fiksumpia. Niin kuin Muffinin pennuilla nyt vaan on tapana :)
Satu-Mummilla riittää siis vilskettä!
Vilskeeseen oman lisänsä tuo Saimin saama potra poika joka on kuulemma melkoinen vilpertti. Ettei vaan olisi äitiinsä tullut :) Ponnarilla olisi hirveä hinku käydä katsomassa pikkuisia ja laittaa vaikka yksi taskuun piiloon :) Olisihan se kiva saada leikkikaveri mutta miten sitten käy meitsin lellivauvan asemalle? No, onneksi tämä ei ole vielä ajankohtaista, ei meille kuulemma vielä olla hankkimassa toista ruttusta, meitsissä on tarpeeksi koiraa parille ihmiselle :)

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Alkua lukiessani ehdin jo ajatella, että nytkö se Untsi saa leikkikaverin :) Otatte Untsin oman pojan myöhemmin leikkikaveriksi :)