Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 4. maaliskuuta 2010

Tuleeko kahdesta puolikkasta yksi kokonainen?

Tiistaina pääsin pienelle ajelulle pitkästä aikaa, jei!
Kävimme ostamassa meitsille säkillisen ruokaa ja bonuksena Parta toi uuden hirvennahkaluun. Hirvennahkaluu on ihan huippu, siinä on jopa vastusta sen verran, ettei se mene kahdesta puraisusta palasiksi. Heti kun pääsimme kotiin ja sain luun, juosta kipitin sänkyyn järsimään luuta. Hetken kaluamisen jälkeen sain temppuhyljehepulin, tulipa uusi luu opetettua heti talon tavoille :)
Yllätyksekseni olinkin iltakävelyllä Ponnarin kanssa. Hyppelin lumikinoksissa innoissani, hankijumppa tekee hyvää lihaksille.

Yöks, keskiviikkona oli ohjelmassa kynsien leikkaus. Viime kerrasta olikin vierähtänyt aikaa pakon sanelemana, leikkaus on ehdottomasti kahden ihmisen operaatio. Kynsistä lähti aikamoiset pätkät pois ja leikkaus sujui kohtuullisen kivuttomasti. Tosin meillä oli väliaika etutassujen ja takatassujen välillä. Väliajalla ei tosin tarjottu kahvia eikä pullaa :)
Ponnarin kanssa treenattiin pitkästä aikaa ympäri pyörimistä mutta päädyimme junnaamaan paikoillamme. Puolikas pyörähdys menee, tosin teen sen molempiin suuntiin. Eikös kahdesta puolikkaasta tule yksi kokonainen?
Ponnari yritti ottaa meitsistä kuvia jättiläisruusukkeiden kanssa mutta meitsiä ei hotsittanut. Päristelin, venkoilin, mutristelin huulia ja heittäydyin kierimään lattialle vaikka olisi pitänyt poseerata. Ehkä joku toinen päivä :)

Ei kommentteja: