Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

A-luokan makkara

Ponnari sanoi että meitsi on ihan A-luokan makkara :)
Lempinimi liittynee lonkkakuvausten tuloksiin, meitsin lonkat on meinaan A/A. Melkoiset geenit, niitä lienee kiittäminen. Eli kiitos kaunis äiskä ja iskä!
Harrasteet on tällä viikolla vähissä, kirjurini Ponnari on kipeä eikä jaksa tehdä meitsin kanssa mitään. No pyörimistä ollaan hiukan harjoiteltu, nyt menee jo puolikas pyörähdys :)
Tällä viikolla ei ole tarvinnut paljoa hengailla yksin, Parralla oli ma ja ti vapaa ja Ponnari on ollut sairalomalla tiistaista alkaen. Eipä sohvalla nukkuvasta Ponnarista kyllä mitään iloa ole..

7 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onnittelut hienoista tuloksista A-luokan makkaralle ;)

Rea kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta :)
Nähdäänkös me Untoa Tampereella??

Viivi kirjoitti...

Minne Unto on kadonnut...blogi ollut jo liian pitkään päivittämättä :(

Riikka kirjoitti...

Samaa ihmetellään täällä, missä Untsi on ???

Unto kirjoitti...

A-luokan makkara huoltojoukkoineen nähdään seuraavaksi Tamperella koikkelehtimassa kehässä :)
Blogi on ollut viikon ihan heitteillä kun kipeä kirjuri lähti viime viikon keskiviikkona lekuriin ja on edelleen sillä reissulla. Täällä toivotaan Parran kanssa että saadaan Ponnari viikonlopuksi sairaalasta kotiin.

Rea kirjoitti...

Pikaista paranemista Ponnarille!!

Riikka kirjoitti...

Pikaista paranemista ponnarille !!!
Toivottavasti olet jo viikonloppuna kirjoittelemassa Untsin kuulumisia blogiin!