Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 13. helmikuuta 2012

Töttöröö vaan !

Paukkuvimmat pakkaset ovat hetkeksi laantuneet ja nyt ulkona voi jo hiukan nautiskellakin. Angus ja Ponnari lähtivät perjantaina pitkästä aikaa kävellen Partaa vastaan ja ehtivät Masan nuuskutteluista huolimatta aika matkan taapertaa. Ponnari ei kuulemma enää ikinä tee sitä virhettä että ottaisi meidät molemmat mukaan, kerta sitä lajia riitti. Matkalla on aika pätkä kapeaa kävelytietä jossa on talvellakin kohtuullisen vilkas pyöräliikenne ja me kaksi, kapea tie ja polkupyörät emme vaan ole hyvä yhdistelmä :)
Kaunistautumistoimiakin on tehty, nyt olemme molemmat taas puhtaita ja hyvältä tuoksuvia herrasmiehiä joiden kynnetkin on klipsitty kuosiin. Masa on kyllä tuossa kynnenleikkuussakin sellainen kiemurtelija että kyllä se urakka työstä käy. Kaverilta leikattiin kynnet nukutuksessa silloin kun kyynäriä kuvattiin ja taju kankaallakin Masa yritti vetää tassua pois leikkurien luota. On se höppänä.
Viikonlopun aikana Ponnari sai vihdoin joululahjataulun seinälle. Naftaliiniin joutuivat nämä koira-aiheiset, vanhoista mainoksista tehdyt kehystetyt julisteetja tilalle tuli tämä:Taitaapa muuten taulu olla ihan vinossa tai sitten kuvaaja on ollut jotenkin kallellaan :)

Ei kommentteja: