Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 10. helmikuuta 2012

2 taulua ja 4 kuvaa

Näistä neljästä kuvasta Ponnari nyt pähkäilee tauluja seuraksi sille Minskin lahjalle. Kaikki kuvat ovat Studio Nevianin Jenni Kaurilan ottamia.


Pallopään puoliprofiiliHerra Killmister skarppinaMasa mietteissään
Lentävä Lemmy

3 kommenttia:

Minski kirjoitti...

Ihan ehdottomasti Masa mietteliäänä ja Lentävä Lemmy.
Aivan mahtavat kuvat. Vaikka onhan noi postauksetkin kivat. Mukavaa perjantaita. :) xxx

Minski kirjoitti...

Ei kun muutin mieleni...Kilmister Skarppina ja Masa mietteliäänä.
Se kuvaa hyvin kumpaakin :)

Unto kirjoitti...

Niin just, ei oo helppoa päättää. Täälläkin on mieli muuttunut sen sata kertaa mutta onneksi ei oo tilaamisella hoppu :)