Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 19. joulukuuta 2011

Pikakelattu viikonloppu

Viikonloppu hujahti yhdessä vilauksessa, kuului vaan swosh! Lauantaina auttelimme Ponnaria paketoimaan Joulupuu-keräyksen paketteja, tosin apu rajoittui lähinnä siihen että pakkauspaperi tuli hiukan kuolaiseksi ja lahjanaru samoin. Ponnari yritti valjastaa meitä avuksi lattioiden pesussa ja ehdotteli jos minkälaista moppia tassuihin kiinnitettäväksi mutta auttamisellekin on vedettävä jotkut rajat. Eihän sitä nyt kaikkeen veny. Auttamisen sijaan heittelimme leluja imurin tielle ja pyörimme Ponnarin jaloissa.
Angus ja Ponnari lähtivät kävellen Partaa vastaan meitsin jäädessä kotiin lepäilemään. Ei ole vieläkään jalat siinä kunnossa että saisin lenkkeillä pitkästi tai juosta vapaana. Anguskin oli ollut jotenkin nihkeä kävelemään reippaasti, johtui varmaan märästä maasta. Angus kun ei oikein tykkää siitä että tassut kastuu.
Sunnuntaina meitsi oli Ponnarin kanssa nuuhkuttelulenkillä ja tapasin siinä samalla naapuritalon pennun Pimun. Pimu oli kasvanut vaikka kuinka paljon viime näkemästä, sellaisia ne pennut on. Käppäilimme Pimun kanssa yhtä matkaa enkä olisi ollenkaan halunnut lähteä eri suuntaan tuollaisen pienen tytön kanssa mutta Ponnari päätti toisin. Epistä sanon minä!
Angus, Parta ja Ponnari lähtivät kaikki yhtä matkaa ja meitsi jäi viettämään sunnuntaita ihan yksikseen sohvalle. Karu kohtalo :) Parta meni töihin ja Ponnari & Angus ajaa huristivat Kakskertaan leikkitreffeille Fergien kanssa. Angus ja Fergie viilettivät tuttuun tapaansa pitkin aitausta kuin tuulispäät, paitsi silloin kun joivat kuravettä tai järsivät keppejä. Pariskunta oli leikkitreffiensä päätteeksi melkoisen rapaisessa kunnossa mutta sen on niin väliä, pääasia että oli kivaa :) Molemmat blondit ovat kohtuullisen vauhdikkaita ja siinä saivatkin Tanja ja Ponnari olla varuillaan etteivät jääneet seisoskelemaan kaverusten reitin varrelle. Kummallakaan kun ei ole tuo väistäminen ihan täysin hallussa. Pari kertaa kuuluikin melkoin KLOPS kun blondi törmäsi blondiin.. Jotain kuvia Ponnari yritti treffeistä näpsiä mutta vesisade ja kovin eläväiset mallit tekivät hommasta mahdottoman. Tässä kuitenkin yksi räpsäisy:

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

WAU MIKÄ KUVA! Komea Angus <3 <3

Riikka kirjoitti...

Anguksesta on kehkeytymässä komea herra !