Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulun tontut


Joulukin sitten tuli ja meni. Maa oli musta eikä ollut tietoakaan laulujen valkeasta joulusta. No, onneksi Joulupukki pääsee liikkumaan vaikka maa on lumeton ja herkut paistuvat uunissa mainiosti ilman paukkuvaa pakkasta. Olimme jouluaaton Nakkilassa, meitsi, Angus, Parta, Ponnari, Minski ja tietysti Nakkilan isäntäväki. Nynnelinkin piti tulla jouluilemaan Nakkilaan mutta ilkeä vatsaflunssa lannisti Nynnelin potilaaksi. Aloitimme aaton perinteisesti puurolla ja Angus oli riisipuurosta ihan innoissaan. Kyllä meitsikin puuroa maistoi mutta enemmän odotin kyllä kinkkua. Puuron jälkeen Ponnari paketoi hiukan lahjoja ja Parta turisi perheensä kanssa. Kävimme muutaman kerran tarkastamassa että Ponnarilla oli kaikki kunnossa pakkaamossaan mutta saimme häädön aika äkkiä kuolattuamme paperille ja revittyämme lahjanarua :)
Olimme Anguksen kanssa olleet ilmeisen kilttejä sillä saimme ihan hurjasti lahjoja. Herkkuja tuli vaikka kuinka montaa sorttia, Minskiltä saimme uudet hihnat ja Nynneliltä sellaiset valolätkät jotka saattavat jopa kestää. Meitsi oli ihan Joulumuorin apurina, tosin en jaellut lahjoja mutta muuten yritin kovasti osallistua. Päivä hurahti tosi nopsaan ja illalla kotona uni maistui.

Ei kommentteja: