Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Voi mörkö!

Meitsillä taitaa olla menossa jonkinlainen mörkökausi. Kävimme hakemassa Partaa töistä yhtenä iltana ja joutessamme käppäilimme Ponnarin ja Anguksen kanssa hiukan Aurajoen rannalla. Nuuskimme tyytyväisinä kaupunkilaisten uutisia ja katselimme jokilaivoilla virvokkeita nauttivia tyyppejä. Ihan yllättäen pelästyin mustaa metallista roskista enkä uskaltanut mennä mokomaa edes lähelle ennen kuin Angus tuli ja nosti komeasti jalkaansa roskista vasten. Hassuja pelästyksiä sitä kohtaakin, onneksi Angus näytti ettei roskis ollutkaan yhtään pelottava.
Angus on sellainen Mutka-Masa että voi jösses sentään. Kaveri nostaa jalkaansa pissiäkseen ja samalla kääntää itsensä niin mutkalle että useasti tyyppi pissii itseään etujalkaan. Aika tiuhaan joutu Angus jalkapesulle, meillä ei kuulemma pissajalat pääse sohvalle :) Hassu jätkä toi meitsin painikaveri.
Ponnari on taas tehnyt kaverinsa ja uskollisen apurinsa Ken Puun kanssa vihannessosetta pakkaseen ja mehän olemme tietenkin olleet oivina apumiehinä. Makasimme molemmat Ponnarin jaloissa kun Ponnari pilkkoi vihanneksia ja heitteli niitä Keniin soseutumaan. Vaikeutti kuulemma hiukan liikkumista, kun joka suunnassa askelten tiellä rötkötti pätkä koiraa.. Mehän vaan makoiltiin siivoamassa maahan pudonneet kasvikset :)

Ei kommentteja: