Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Pitkäkarvainen Ankkakoira

Kuulin kun Ponnari sanoi puhelimeen että taidan olla Pitkäkarvainen Ankkakoira. Ei hajuakaan mitä se tarkoittaa mutta kuulostaa hiukan keksityltä rodulta.. Jos nyt meitsillä on kyljessä hiukan pitkää karvaa niiden lyhyiden lisäksi niin mitäs se sitten haittaa? Tai jos parketilla kävellessä jaloista kuuluu flät, flät ja flät? Torstaina oli puolipäivätarhassa, menin Nakkilaan puolilta päivin ja neljältä minut vietiin Ponnarille töihin. Kuorsata pärisytin menemään autossa kun Nakkilan isäntä ja Ponnari vaihtoivat autoja, kuorsasin kun Ponnari käväisi kaupassa ja kuorsasin vielä silloinkin kun saavuimme kotipihaan. Meitsi on kova poika nukkumaan :)
Kotona leikin Ponnarin kanssa ja sitten tilasin vinssipalvelun sohvalle. Parta löysi minut tiistaina sohvalta, eli pääsen kyllä kiipeämään jos oikein yritän. Vinssipalvelu on silti kätevä, niin kauan kuin ranteessa riittää ruista nostamaan tällainen pienehkö valas :)
Sohvalla käperryin kiinni Ponnarin kylkeen ja yllätys yllätys, otin tirsat.
Tirsojen, ulkoilun, syömisen ja leikkimisen merkeissä ilta kului ja kympiltä hurautimme hakemaan Parran töistä ja samalla hoitelin iltajuttuni paukkuvassa pakkasessa. Se siitä torstaista.

Ei kommentteja: