Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

torstai 2. joulukuuta 2010

Onnea ihanainen Unelma


Tyttöystäväni Unelma the pehmobulldoggi viettää tänään nimipäiviään, pitänee keksiä tytölle jotain ylläriä... Kelpaa Unelman juhlia kun on pesun jäljiltä vielä ihan hohtavan puhdas ja kuolaton :)
Maanantaina Mr. T muutti meidän kulmille, välissämme on vain 1 vaivainen talo. Parta ja Ponnari kävivät avittamassa hiukan muuttokuorman kanssa ja illalla tyypit kävivät vielä nauttimassa kuplajuomaa uuden naapurin luona. Jostain kumman syystä meitsiä ei otettu avuksi muuttoon enkä illallakaan päässyt kylään. Maanantaina käväisin myös äkkiseltään Nakkilassa popsimassa herkkuja ja kuulemassa kehuja.
Lellivauva on lellivauva on lellivauva :)
Keskiviikkona olin lenkillä ihan vakuuttunut siitä, että kuuluisin pulkkamäkeen lasten kanssa. Seurasin häntä vispaten pulkalla laskevia lapsia ja kovasti yritin ohjata lenkkiä pulkkamäen suuntaan. Ponnari ei kuitenkaan lähtenyt tähän juttuun mukaan, tylsimys kun on.

1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Meidän samanmoinen, likainen ja haiseva nimeltään tylsästi vaan bulldoggi, toivottaa "kloonilleen" hyvää nimipäivää :)