Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 30. elokuuta 2010

Punk punk punkki


Niin juuri, meitsin leukaperissä oli sunnuntaina punkinrötkäle. Koko kesän säästyin noilta ryökäleiltä ja nyt kun syksy alkoi, meitsi rupesi punkkikuljetukseksi. Ilmeisesti punkki ei kauaa ollut tässä noutopöydässä vielä ruokaillut, kaveri oli meinaan ihan littana vielä. Tulipa testattua punnkipihditkin, tämä ensimmäinen punkki saa kyllä mieluusti jäädä viimeiseksi. Ponnaria kutitti koko loppuillan, raukka kuvitteli punkin käppäilemässä milloin päässä, milloin pitkin kättä. Ei taida punkkipartio sopia meidän ötökkäkammoiselle :)
Lellivauva kun olen, sain Nynneliltä perjantaina uuden lelun. Lelu on kettu ja ketun sisällä on mukavasti melua pitävä tyhjä muovipullo. Meitsillä oli aiemminkin Nynnelin ostamana samnlainen pullolelu, olisikos se ollut hamsteri, mutta lelu hajosi kovassa käytössä. Kettu on vielä hengissä ja odotankin että Ponnari vaihtaisi sisäpullon uuteen, alkuperäinen ei enää paljoa pauku :)

Ei kommentteja: