Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 2. elokuuta 2010

Jöy!

Ponnarin mielestä lempinimeni Iso U on selvästi räppärinimi :) Kaulaani kuulemma sopisi roikkumaan sellainen lastevaunujen rekisterikilpi paksuhkossa ketjussa ja kilvessä lukisi tiettykin Iso U! Että jöy vaan sille suunnitelmalle :)

Lauantaina meillä oli kylässä Inkkari. Ei mikään sulkapäinen intiaani vaan Ponnarin kaveri Inka Tampereelta :) Olen nähnyt Inkkarin viimeksi yli vuosi sitten ja Inka kysyikin Ponnarilta että onko varma, ettei rotuni ole tässä välissä vaihtunut? On tainnut tulla hiukan jykevyyttä lisää reilussa vuodessa. Esitin Inkkarille kaikki mahdolliset temput mitä repertuaarista löytyy ja untomaiseen tapaan kierin lattialla jalat ilmaa haroen. Perussettiä siis.
Inka toi meille herkkuja maalta, tosin en saanut maistaa perunoita enkä auringonkukkaa mutta basilikasta sain maistiaiset. Makoisaa oli! Poseerasin kiltisti muutamassa kuvassa Inkan vieressä ja siinä samalla tuli huomatuksi että meitsillä on kyllä isompi pää kuin Inkalla :)
Iltalenkillä Ponnarin kanssa bongasimme 8 viikkoisen, juuri uuteen kotiinsa tulleen pennun. Pentu oli jonkun pienen rodun ja eihän niin pientä koiranpentua voi olla olemassakaan. Katselin pikkuista pää kallellani ja hiukan ihmeissäni. Mainion näköinen viipottaja.
Ponnarilla on tällä viikolla maanantai ja tiistai töitä, sitten alkaa loma! Torstaina lähdemme ajelemaan Janetskin kanssa kohti Kuopiota ja kolmipäiväistä Sawo Showta. Täytyy pakata pelastusliivit mukaan, jos vaikka intoutuisin uimaan Mildredin ja Bertan kanssa.

5 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihanaa alkavaa lomaa teillekkin ja tsempit Kuopion turneelle! :)

Riikka kirjoitti...

Onnea Untsille kehiin! Teillä on aikamoinen lasti pyttyjä ja ruusukkeita kotiin tuotavaksi kun otatte joka päivä voiton kotiin ;)

Unknown kirjoitti...

Kiitos tsempityksestä kehään! Yksi serti ois kiva tuliainen Parralle :)

Viivi kirjoitti...

Untolla kovat paineet jatkaa Saimin ja Mossen viitoittamaa tietä :) Kaikilta kolmelta päivältä sertit, cacibit ja rop/vsp sijat :D Kolmeen sertiin tosin ei taida olla mahista..

Unknown kirjoitti...

Huh huh, paineita pienille harteille :)