Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Vitsit mikä viikonloppu!

Meitsi kyttäyspaikalla ja Mildred apukyttärin penkillä

Meillä oli viikonloppuna tyttöjä kylässä :)
Lauantaina ajelin Ponnarin kyydillä Lietoon, siellä pidettiin se Gerard O'Shean handlerikurssi. Paikan päällä tapasin Mildred Murfinin ja tyttö oli hiukan ihmeissään kun Untomaiseen tapaani laitoin riehumisleikiksi. Kierin maassa ja loikin ihan kenguruna :) Hetken päästä treffasin Ettan ja se kohtaaminen sai kaiken muun unohtumaan. Ettalla oli juoksut ja meitsihän oli heti valmis uudestaan isäksi. Johan ne entiset muksut saatiin maailmalle... Kun aiemman ryhmän koirat lähtivät kotiin ja Viivi meni kuuntelemaan teoriaa, menimme Ponnarin kanssa katselemaan hallin takana olevaa agilitykenttää. Ilman eri houkuttelua kiipesin A-esteen yli, taiteilin puomilla, kapusin jyrkemmän ja korkeamman A-esteen yli ja kävelin keinulaudan päästä päähän. Laudan pamahtaessa maahan pelästyin hiukan sitä pauketta mutta kävelin laudan silti takaisinkin :) Hetken temppuilun jälkeen pääsin Viivin kanssa halliin opiskelemaan ja Ponnari otti Mildredin meille. Tosin meitsin opiskelusta ei tullut mitään, minua kiinnosti vain ja ainoastaan muut koirat eikä ollenkaan Viivin jutut. Ponnari hakikin meitsin kotiin kesken päivän. Kun motivaatio loistaa poissaolollaan, ei ole järkeä tahkoa oppeja päähän.
Alkuillasta Viivi tuli kurssilta meille Mildredin kanssa ja kovasti houkuttelin pientä sihteerikköä leikkiin :)Ja houkuttelu kantoikin hedelmää. Mildred on kyllä ihana ja rauhallinen likka! Ja kova retuuttamaan leluja. Hyvän isännän tavoin annoin pikkuisen leikkiä, sehän on lasten duuni. Istuskelimme iltaa Parran, Ponnarin, Viivin ja Mildredin kanssa parvekkeella mutta arvatkaa mitä Viivin rontti meni tekemään? Istui meitsin kyttäystuolissa! Onneksi osaan edes alkeelliset käytöstavat enkä yrittänyt tunkea itseäni samaan tuoliin :)Yö meni rauhallisesti, meitsi valloitti olohuoneen ja Mildred nukkui yönsä Viivin kainalossa. Aamuhommien jälkeen Viivi lähti taas oppimaan uusia juttuja ja Mildred jäi meille leikkimään. Aamupalaa syödessäni Mildred tunki samalle kupille ja kiltisti annoin tilaa. En ole turhan mustasukkainen ruuastakaan näköjään. Kurssin loputtua meille tuli tiettykin Viivi mutta yllätys oli suuri kun samalla rysäyksellä sain siskopuoleni Saimin, äiskäni Muffinin, siskoni Mollan, kasvattajani Sadun ja Mollan ihmisen Sabinankin kylään. Oli siinä koiraa ja ihmistä kerrakseen. Aika hyvä viikonloppu meitsillä, talo täynnä tyttöjä :)
Lötköttelyn tyylinäyte Viivin ja Mildredin tapaan

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Sori Unto tuolin varastamisesta, oli mun vuoro katsoa maisemia ;D On sulla kyllä mahtavat maisemat! Kiitos ihan ÄLYTTÖMÄN paljon ihanasta viikonlopusta, majapaikasta, tytön kaitsemisesta, ruokinnasta, kaikesta!! Olette parhautta!

Unto kirjoitti...

Happy to help :)
Ja te ootte kyllä vaivattomia kyläilijöitä ja mainiota seuraa! Tervetuloa uudestaan!