Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Juhlat on juhlittu


Niin sitä on kaksivuotispäivät vietetty. Nakkilan Emäntä ja Isäntä sekä Minski kävivät kylässä ja toivat lellipennulle lahjoja :) Nakkilasta tuli herkkuja ja Minskiltä tiikerien testaama lelu. Lelu on punamusta dinosaurus jossa on 4 kerrosta erilaisia kankaita ja nelinkertaiset tikkaukset. Otin dinoa heti hännästä kiinni ja vein saaliin pöydän alle. Riepotin dinoa päätäni ravistellen ja löin lelua päin seinää mutta yksikään sauma ei ole toistaiseksi auennut. Katsotaan kauanko ompeleet kestävät…
Ponnarilta sain hiukan oudon lahjan. Hyödyllisen mutta oudon. Lahja on läpi mennyt inssiajo ja ajokortti. Pääsinkin eilen Ponnarin mukaan hakemaan Partaa töistä ja pääsimme ehjinä perille. Jee, toivottavasti pääsen kivoihin paikkoihin kun Ponnari harjoittelee ajamista.
Nynnelille saa kuulemma esittää toiveen lahjasta, täytyy miettiä tarkkaan mitä kivaa sitä pyytäisi.. Uusi kasteltava t-paita tulisi tarpeeseen, lelut ovat aina kivoja ja tunti hierontaakin kelpaisi. Taidan antaa kasan vaihtoehtoja joista valita. Nyt takaisin dinon kimppuun, so long!

4 kommenttia:

Rouva G kirjoitti...

ONNEA Ponnarille ajokortista!!

Riikka kirjoitti...

Onnea ajokortista Ponnari ! nyt pääsette huristelemaan vaikka kaksistaan näyttelyyn :)
ja UPEAN lahjan Minski oli tuonut !

Viivi kirjoitti...

Jee, onnea ajokortista!!! Huippua!! Ja tuosta dinosta: Meidän tytöt sai samanlaisen joululahjaksi puolitoista vuotta sitten. Dinoa on pidettävä hyllyn päällä aina välillä lepäämässä, koska Bertan mielestä se on aivan huippu lelu, ja kun hännästä heiluttaa, niin kaikki tavarat pöydiltä ja hyllyiltä saavat kyllä kyytiä :D

Unknown kirjoitti...

Ponnari kiittää, jo se oli aikakin ajaa kortti :)
Dino tuntuu kestävän melkoista myllytystä, ei vieläkään ole sauman saumaa saumaa auki. Pöydän putsaamisessa toimii todella hyvin, samoin tuolien siirtämisessä kun ryntää oöydän alle dino hampaissa :)