Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ei mulla muuta


Nynneliltä tuli taas osuva sarjakuva :)

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Haa...arvaappa mitä tajusin just!? Kuopion maatilallemme on tulossa bullmastiffeja kaiken kaikkiaan neljä: Unto, Pimu, Mildred ja Etta. On siinä Untolla riemua kerrakseen kun nuoria neitejä on ilostuttamassa oikeen kolmin kappalein ;D OMG mitä menoa tiedossa ;D Pois alta risut ja männynkävyt!

Viivi kirjoitti...

Ja itse asiassa eihän sitä tiedä vaikka Oili ja Aunekin vielä eksyvät mukaan sakkiin ;D ;D

Unknown kirjoitti...

No mutta toihan kuulostaa hyvältä! Ja kun Berttakin on mukana, ei ole pulaa kavereista. Iso JEE, tulispa nopsaan elokuu!