Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Nakit silmillä tai ainakin kinkut poskilla


Maanantaina kun tulimme reissusta, olin ehkä väsyneempi kuin ikinä. Ovesta sisään päästyäni juoksin suoraan parvekkeelle, join kipollisen vettä ja sitten heittäydyin lattialle nukkumaan. Olin nukkunut muutaman tunnin kun Parta heitti minulle palan kinkkua. Kinkku laskeutui suoraan poskeni päälle ja siihen se myös jäi. Meni reilu tunti ennen kuin jaksoin kääntää päätäni niin että kinkku putosi lattialle ja nappasin sen suhuni. Urakan jälkeen käänsin kylkeä ja jatkoin unia aamun asti. Reissaaminen vaatii veronsa. Ja eihän Ponnari olisi Ponnari ellei olisi napannut kuvaa meitsistä kinkut poskella.

1 kommentti:

Rouva G kirjoitti...

Onpa väsynyt mies. Hieno tulos näyttelyssä!!