Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Atshiiiiiiiiiiiiiiiiii

Perjantaina Parta lähti rymyämään poikaittein kanssa mökille. Lapsuudesta asti yhtä pitänyt 4 pojan kokoonpano piti kesäkauden avajaiset ja sille reissulle ei naisilla, lapsilla tai koirilla ole asiaa :)
Ponnarin kanssa suunnistimme iltalenkillä metsään ja sain melkoisia hepuleita. Syöksyin keskelle kieloja kieriskelemään mutta hirmuisa aivastuskohtaus pakotti jättämään kukat rauhaan. Pärskiä aivastelin oikein urakalla, etten vain olisi allerginen kieloille?
Tullessamme pois metsästä bongasimme Jontun parvekkeeltaan. Istuin maassa häntä vispaten mutta en päässyt tervehtimään. Parempi niin, olisin kuitenkin yrittänyt loikata tai muuten kiipustaa parvekkeelle ja onnistuminen olisi ollut mahdotonta. Tyydyimme siis vaihtamaan kuulumisia pienen välimatkan päästä ja sitten jatkoimme kotimatkaa.

Ei kommentteja: