Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen kotkotukset


Pääsiäinen oli ihan yhtä juhlaa! Parralla ja Ponnarilla oli vapaata, meitsin ruuan joukkoon laitettiin lammasta ja sain maistaa mämmiä.
Ruoka meni hyvin alas kun joukkoon lisättiin Parran töistä tuomia lihaisia lampaan perkeitä. Luulen että lammasta eksyi pakastimeenkin, herkkua on siis luvassa vielä myöhemminkin. SLURPS! Nakkilassa taas sain kypsää lammasta ja sekin oli hyvää, varsinkin ne palat, joihin osui valkosipulia : )
Ulkoilu on sujunut keväisissä merkeissä, meillä ei ole lunta enää melkein yhtään. No on tietysti sellaisia hirveän korkeita kinoksia mutta maa on paljas. Aika hienoa kun on kevät.
Parta ja Ponnari ovat testanneet uutta talutustapaa meitsiin ja se tuntuu melko toimivalta. Täytyy myöntää, että olen aika rasavilli toisinaan ja menen hihnassa hiukan miten sattuu, mutta nyt politiikka on se, että meitsi ei saa mennä taluttajan edelle. Ollenkaan. Jos koitan ohittaa, Parta tai Ponnari pitää sellaisen sihahtavan äänen ja korjaavat minua kevyesti hihnasta nykäisemällä. Muutaman kerran jälkeen alkoi tehota jo pelkkä äänen päästäminen.
Harjoitusasteellahan tässä vielä ollaan mutta selvää edistystä on tapahtunut.
Sisällä olen harjoitellut Ponnarin kanssa arvausleikkiä. Paitsi ettei meitsin tarvitse turvautua arvailuun, nenäni kyllä kertoo, kummassa kädessä Ponnarilla on nami piilossa. Ponnari siis laittaa selän takana jompaankumpaan käteen namin ja tuo molemmat kädet nyrkissä meitsin nenän eteen. Siitä meitsi sitten valitsee kuonolla sen käden, jossa on nami. Simppeliä ja ah niin herkullista!
Niin ja kelpuutan ruokani mausteeksi myös basilikan :)

Ei kommentteja: