Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Sunday, Monday, Happy Days.


Tuesday, Wednesday, Happy Days.
Thursday, Friday, Happy Days.
Saturday, What a day,
Groovin' all week with you.
Aurinko paistaa ja lämmittää, kupissa on ruokaa ja sohvassa bullmastiffin kokoinen painauma. Voiko sitä paremmin enää asiat olla?
No voi!
Edellisiin kun lisätään vetoleikkiä Parran kanssa, naksutintreenailua Ponnarin opastuksella, tirsat lattialla Parran kainalossa ja rauhallinen nuuhkuttelulenkki Ponnarin kanssa niin siitä ei enää tämän koiran elämä parane. Varsin mukava maanantai siis meitsillä ja meitsin laumalla.
Ei mulla muuta.

Ei kommentteja: