Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tervetuloa tämä vuosi


Nopeasti se aika kuluu, tätä vuotta on elelty jo yli viikko!  
Viime vuoden vikana päivänä käväisin tosiaan uimassa toistamiseen ja illalla kyläilin Janetskin luona. Janetskin jääkaapista löytyi herkkuja myös meitsille, nam ja slurps! Pulks oli myös Janetskilassa kylässä ja heitimme kaverin töihin iltasella, pääsin hiukan ajelulle uusiin paikkoihin ja ulkoilukin hoidettiin ihan uppo-oudossa paikassa. Uudessa paikassa meinaa unohtua aina asioiden teko kun pitää niin hirveästi lukea uutisia ja jättää omia viestejä mutta onneksi meillä ei ollut mihinkään kiire. 
Raketit eivät meitsiä paljoa kiinnostaneet, ulkona räiskyi ja kimmelsi mutta minä se vaan kuorsasin menemään sohvalla. Seuraavana aamuna ilotulitteiden roskat kyllä kiinnostivat ja jätä käskyä harjoiteltiinkin monen ilotulitteen roippeen kanssa. Hyvin on sana hallussa ja kiltisti luovuin aarteistani pientä korvausta vastaan. Vuosi vaihtui oikeinkin rauhallisissa merkeissä, unten mailla huolta vailla. Se on koiran elämää se :)

Ei kommentteja: