Laventelilullan ensimmäinen asukas oli Bullgrin's Hint Of Respect eli Unto, Untamo Unikamelinakin tunnettu brindle bullmastiffiuros, joka oli uskomattoman kekseliäs kultakimpale ja hurmuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Unton jälkeen tiluksille muutti rokkistara Skotlannin nummilta, Ardhub Lemmy Bee Toogood, kavereiden kesken Lemmy. Laskelmoiva, hurmaava ja älykäs mies jonka punaista rintaa koristi valkoinen L-kirjain. Hoitopoikasena täällä asui Ardhub Glenfiddich eli Angus eli Masa Pallopää. Hurmaava hölmö joka liikkui kuin rasvattu salama.
Nyt täällä huseeraa Bullgrin's Soul Animal eli Otso. Tunnetaan myös nimillä Herra Tiikerihai, Pikku-Piraija tai Piri-Ritari, riippuu päivästä ja kellonajasta mitä nimeä käytetään. Tarkkaavainen, reipas, rasavilli ja hurmaava brindle pakkaus joka on syntynyt bensaa suonissaan.

lauantai 22. joulukuuta 2012

Uimassa


Meitsipä se valtasi uuden elementin, veden! Kävin Ponnarin ja Janetskin kanssa eilen  Turun Seudun Koirauimalassa eli  SiRiFassa hiukan plutaamassa veden kanssa. Uintikerta oli lahja Nynneliltä mutta ihan luvan kanssa käytettiin lahja jo ennen jouluaattoa J
Ensin sain tutustua paikan ääniin ja hajuihin ihan rauhassa, sitten käväisin suihkussa ja sitten siirryttiinkin altaalle. Uimaope meni altaaseen ensin ja otti pallon mukaan ja minä kuikuilin siinä altaan reunalla. Monta kertaa olin jo astumassa altaan rapulle mutta viime tingassa muutin mieleni ja jätin askeleen ottamatta. Uimaopen mielestä kaipasin pientä tuuppausta oikean päätöksen suuntaan ja niinpä Ponnari hiukan ohjasi minua veden suuntaan uimaopen kanssa ja pian kuuluikin plumps! Siinä sitä oltiin, uima-altaan rappusella. Sitten piti uida. Enhän minä tajunnut että päätä pitäisi kannatellakin jotenkin ja pimi hau plumps, pääni meni uppeluksiin. Uusi yritys uimaopen avustuksella ja niin sitä uitiin. Ponnari oli altaan reunalla ja suunnistin aina vaan Ponnarin suuntaan tassut villisti vatkaten. Muutaman kierroksen sain uitua ihan komeasti ja Ponnari oli meitsistä tosi TOSI ylpeä. Palkinnoksi sain altaasta noustuani leikkiä pallolla ja kastella Janetskin housut J 
Kuivattelun jälkeen kävin tervehtimässä opeakin enkä kantanut uittamisestani kaunaa, ihan hyvä keikka siis. Uuden vuoden aattona on jo seuraava uintikerta, sekin vielä opettajan kanssa. Pyhien aikana isojen koirien altaaseen on rakennettu ramppi, josko se vaikka helpottaisi altaaseen menoa. Kun tarkoitus kuitenkin olisi, ettei opettajaa tarvitsisi vaivata kuin pari ensimmäistä kertaa. Saa nyt nähdä..
Itse uimisesta ei ole kuvia kun Ponnariakin hiukan jänskätti meitsin uiminen mutta muutama kuva altaasta nousun jälkeen kun sain kirmailla pallon kanssa allasta ympäri.


2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihanaa että olette löytäneet uuden lajin :) tämän pitäisi olla hyvää jumppaa myös nivelille !
ja kiva lukea tarinoita blogista pitkästä aikaa !

Unknown kirjoitti...

Fyssari tätä suosittelikin, jos vaikka saisi jotain lihaksia ilman nivelten rasitusta. Ei tuosta uimisesta mitään lempilajia tule ikinä mutta kunhan nyt edes suostuu uimaan niin hyvä on :)